Braziliyanın Unikal “Kafesinyo” Qəhvəsi Espressoya Alternativ Olaraq Tanınır

Braziliyaya məxsus “Kafesinyo” qəhvəsi güclü və şirin dadı ilə espressoya alternativ kimi tanınır.

31.10.24 - 19:21
 0  11
Braziliyanın Unikal “Kafesinyo” Qəhvəsi Espressoya Alternativ Olaraq Tanınır
Braziliyanın ənənəvi qəhvəsi kafesinyo və onun hazırlanma üsulu @aif.ru

Mediahub.az-da reklam xidməti

Mediahub.az-da reklam xidməti

Braziliyanın “Kafesinyo” Qəhvəsi: Espressoya Alternativ Güclü Dad

Aif.ru-ya istinadən Mediahub.az xəbər verir ki, kafesinyo – Braziliyaya məxsus ənənəvi bir qəhvə içkisidir və o, espressoya bənzəməyərək daha güclü və şirin bir dada malikdir. Bu içkidə şəkər qaynar suya üyüdülmüş qəhvədən əvvəl əlavə olunur ki, bu da içkiyə dərhal zəngin və şirin dad qazandırır.

Hazırlanma Üsulu və İstehlak Mədəniyyəti

Kafesinyo hazırlamaq üçün adətən rapadura qamış şəkəri və parçadan hazırlanmış xüsusi süzgəclər istifadə olunur; süzgəclər istifadə edildikdən sonra yuyulub qurudulur. Qəhvə pərkolyator üsulu ilə dəmlənir, lakin bəzi hallarda frenc-presdən istifadə oluna bilər. Kafesinyo Braziliyada qonaqpərvərliyi simvollaşdırır və ölkənin ənənələrini əks etdirən özünəməxsus dadı ilə fərqlənir.

Son Xəbərlər
Xiaomi 15 Ultra Qlobal Versiyası
Xiaomi 15 Ultra Qlobal Versiyası

Xiaomi yeni flaqman modeli Xiaomi 15 Ultra-nı qlobal satışa çıxaracağını təsdiqlədi. HyperOS 2.0 ilə yeni dövr başlayır!

Samsung-un Üçqatlanan Telefonu
Samsung-un Üçqatlanan Telefonu

Samsung, Galaxy Unpacked tədbirində üçqatlanan telefon konseptini təqdim etdi. Yeniliklər haqqında daha çox məlumat əldə edin.

Realme GT 7
Realme GT 7: Ən Ucuz Smartfon

Snapdragon 8 Elite çipi ilə Realme GT 7 fevral ayında təqdim ediləcək. Yeni xüsusiyyətlər və uyğun qiymət gözləyir.

Açar terminlər:

  • Kafesinyo: Braziliyaya məxsus şirin və güclü qəhvə içkisi.
  • Rapadura: Şəkər qamışından hazırlanan və Latın Amerikasında istifadə olunan təbii şəkər növü.
  • Pərkolyator: Qəhvə hazırlamaq üçün xüsusi cihaz; qaynar suyu qəhvədən keçirərək dəmləmə prosesini tamamlayır.

Daha çox mədəniyyət və qida xəbərləri üçün Mediahub.az izləyin!

Bu xəbəri necə dəyərləndirirsiniz?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Anar Mirzəyev Bu, mənim sevdiyim işdir və bu işdən zövq alıram. Xəbər və məqalələr yaratmaq, onları araşdırıb təqdim etmək mənim üçün çox maraqlıdır. Oxucularla dəyərli və maraqlı məlumatları paylaşmaqdan böyük məmnunluq duyuram.